El nou esdeveniment de Skull Trooper a Fortnite ajudarà els jugadors a guanyar el Ghost Ghost tornant a sonar

Epic Games acaba d’introduir una nova manera de guanyar l’anhelat Ghost Portal a Fortnite, i és més ràpid que mai.

Amb el Skull Trooper que tornarà a la botiga d’elements Fortnite aquesta setmana amb molta sonoritat, alguns fanàtics no van estar encantats de veure què havien de fer per desbloquejar el Ghost Portal.

L’accessori aspecte fantàstic només es podia obtenir prèviament mitjançant una sèrie de desafiaments que no són per als dèbils de cor, cosa que ha fet que Epic hagi fet alguns canvis en la manera com s’ha obtingut.

Els desafiaments originals eren bastant deliciosos.

En lloc d’haver d’obrir 10 cofres en un sol joc, entre alguns dels altres passos de desafiament difícils, aquest cap de setmana tindrà lloc un esdeveniment que permetrà als jugadors desbloquejar l’objecte simplement acabant 20 partits.

les millors coses de bellesa

Els jugadors hauran de completar completament els partits i no només poden fer cua i sortir. Això vol dir que haurien d’obtenir la Victory Royale o ser eliminats.

L’esdeveniment començarà el 12 d’octubre a les 7:00 PT / 10:00 ET i s’allargarà fins el 14 d’octubre a les 8:59 PT / 11:59 ET. En finalitzar els partits, els jugadors rebran el bling posterior i els reptes es completaran automàticament la setmana vinent.

Skull Trooper Back Bling Challenges des de r / FortNiteBR



L’últim moviment d’Epic & rsquo; és un exemple més de la voluntat de la companyia de prioritzar els comentaris de la comunitat i canviar les coses sobre la marxa per mantenir l’experiència de joc de Fortnite divertida i fresca.

com aconseguir potg as sombra

Tot i això, això vol dir que el back-bling del Ghost Ghost serà molt més comú que probablement hauria estat sense aquest esdeveniment.