Com veure la transmissió de Nintendo E3 2021: Pokémon Legends Arceus, Diamond, Pearl i més

S’espera que la roda de premsa de Nintendo E3 2021 ofereixi notícies emocionants per Pokémon Legends Arceus, els remakes de la regió de Sinnoh i molt més. Aquí tenim l’horari, les dates, els horaris i la reproducció perquè pugueu veure-la.

El 2021 sembla ser l'any que els fans de Nintendo de tot el món han estat esperant. Amb enormes anuncis com el dates de llançament per Pokémon Legends Arceus i la sèrie & rsquo; Els remakes de Diamond i Pearl, els fanàtics de Pokémon tenen molt a esperar.

Tanmateix, no es tractarà de Pokémon. Tal i com sembla que és l’emblemàtic títol de Smash Ultimate per al desenvolupador avançant cap a una conclusió , i els fans de Zelda creuen els dits i els dits dels peus per obtenir un nou Breath of The Wild, hi ha moltes coses que poden relliscar per les esquerdes.

quan és el partit de boxa ksi

Per tant, sense més preàmbuls, aquí teniu tot el que heu de saber per sintonitzar la transmissió E3 2021 de Nintendo.

Quan és el Nintendo E3 Stream

E3 2021

E3

L’E3 2021 està a la volta de la cantonada i no podem esperar a veure amb Nintendo portar a la festa.

Nintendo ha anunciat que la seva transmissió oficial E3 continuarà en directe 12 de juny de 2021 i durarà aproximadament 40 minuts.

Horaris d’inici de Nintendo E3: EUA, Regne Unit, AUS, UE

Us agrada sintonitzar? Aquí hi ha tots els horaris d’inici del programa previ d’emissió:

  • 08:00 PST
  • 11:00 EST
  • 16:00 BST
  • 18 h CEST
  • 1 AM AEST

Nintendo: Treehouse Live

Immediatament després de la transmissió de Nintendo Direct, hi ha previst un aparador de tres hores que donarà als aficionats una immersió profunda en alguns jocs dels nous títols que arriben a Switch.

Això començarà a:

  • 9:00 AM PST
  • 12:00 PM EST
  • 17:00 BST
  • 19:00 CEST
  • 2:00 AM AEST

Com veure la conferència de premsa del Nintendo E3 2021

Així que ara ja sabeu quan, heu de saber on. La roda de premsa s'emetrà als respectius canals socials d'E3 i Nintendo, però específicament als seus YouTubes. Aquí hi ha les opcions que coneixem fins ara:

Quan la transmissió es publiqui, ens assegurarem que estigui incrustada aquí per facilitar-vos la vida.

Conferència de premsa de Nintendo E3: què esperar

Com hem esmentat anteriorment, el 2021 promet ser un gran any per a Nintendo pel que fa a Pokémon, però hi ha molt més que l’horitzó del desenvolupador.

  • Llegeix més: Els nous plans del museu de Nintendo són un somni per als fans de Mario i Donkey Kong

Amb les promeses d’una nova consola i molt més, la transmissió E3 de Nintendo promet ser un esdeveniment força espectacular.

Pokémon Llegendes Arceus

Pokemon Legends: obra d’art Arceus

Game Freak / The Pokemon Company

Un viatge Pokémon molt diferent els espera als fans de la franquícia emblemàtica.

El primer que apareix a la nostra llista de seguiment és qualsevol cosa relacionada amb Pokémon Legends Arceus. El títol d’estil mundial obert ja té aficionats a la vora dels seus seients, i la caiguda de la data de llançament oficial només ha afegit combustible al foc.

Amb el 28 de gener de 2022, sent la data en què tothom també espera, els jugadors esperaran poder albirar alguns cops més d’aquesta visió tan diferent de l’aventura Pokémon. Bàsicament és com si haguéssiu agafat Pokémon i Zelda: Breath of the Wild i els combinéssiu. Vegi per què encara estem emocionats?

Pokémon brillant diamant i brillant perla

pokemon brillant diamant brillant perla

The Pokemon Company / ILCA

Els jugadors de Pokémon podran tornar a experimentar la regió de Sinnoh a finals d’aquest any.

Caure just abans d’Arceus el 19 de novembre de 2021, és la remasterització dels títols de la generació IV Diamond i Pearl. Un viatge pel carril de la memòria per als entrenadors de tot arreu, tots dos títols són molt buscats pels entrenadors de tot arreu.

  • Llegeix més: La filtració de la remake de Pokémon Diamond & Pearl revela detalls del proper tràiler

Tot i que no esperem res de nou pel que fa al joc, serà interessant veure si els desenvolupadors ens donen informació més detallada sobre les noves funcions i millores gràfiques del títol.

Zelda: Breath of the Wild 2


Si tota aquesta bogeria de Pokémon no us ha provocat, és probable que tingueu la possibilitat d’una seqüela de l’emblemàtic títol de Zelda, Breath of the Wild. Tot i que coneixem la seqüela des de fa temps, hi ha hagut molt poca discussió oficial al seu voltant.

Estalviant aquest tràiler tan nefast, sabem gairebé res sobre la nova entrega de la sèrie clàssica, de manera que només haurem d’esperar a veure què ens regala E3.

El nou Nintendo Switch Pro

Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe

Pixabay

Sembla que el nou Switch arribarà més aviat que tard.

A mesura que passem a una altra generació de consoles, és probable que vegem alguns fragments de la consola més nova del bloc: la Nintendo Switch Pro .

  • Llegeix més: Nintendo respon als fans que demanen al capità Toad que s’uneixi a Smash Ultimate

Amb el maquinari més recent de la companyia llançat a la tardor, juntament amb l’alternativa més barata, el Switch lite, els fans, sens dubte, esperaran la possibilitat d’actualitzar gràfics, programari i moltíssim més.

Metroid 4

Darrer a la nostra llista de & ldquor; visites obligades & rdquor; és Metroid Prime 4. Es va presentar per primera vegada a l'E3 el 2017, els fans han estat esperant per enfonsar-se en el títol tan esperat.

Amb tan sols el tràiler anterior i sense filtracions fins ara, qualsevol tros d’informació reactivaria el bombo al voltant del títol clàssic.


Així doncs, per a la roda de premsa de Nintendo de l’E3 & rsquo; Si us interessa sintonitzar els fluxos XBOX i Sony E3, no oblideu consultar les nostres guies següents.

E3 | XBOX | Ubisoft