Com jugar gratis a The Division 2 aquest cap de setmana

Ubisoft dóna als jugadors nous la possibilitat de provar-ho Tom Clancy & rsquo; s The Division 2 de forma gratuïta a PC, PlayStation 4 i Xbox One del 13 al 16 de juny: aquí es pot jugar.

El gegant del videojoc Ubisoft va tenir una presència massiva a E3 2019 , presentant nous títols com Roller Champions, Ghost Recon Breakpoint i Watch Dogs Legion .

També van anunciar detalls sobre el proper DLC de la Divisió 2 i quina millor manera de celebrar-ho que fer el joc gratuït per a nous jugadors durant el cap de setmana.

UbisoftLa divisió 2 es jugarà lliure aquest cap de setmana.

Com es juga gratis

Per als jugadors de PC interessats a provar The Division 2 de forma gratuïta aquest cap de setmana, haureu de registrar-vos i descarregar UPlay, el centre principal d’Ubisoft per als seus jocs de PC. Podeu descarregar el joc directament des de la pàgina del producte UPlay; no cal fer cap pagament.

dissimulador de claus de pell

Els jugadors de PlayStation 4 poden agafar el joc des de la seva pàgina de productes a PlayStation Store. Si no apareix a la portada, només cal que cerqueu el joc i el descarregueu d’aquesta manera. El servei de subscripció de PlayStation PS Plus no és necessari, de manera que no us preocupeu si no esteu subscrit.

  • Llegeix més: 5 jocs fantàstics que mai van fer que la llista de Xbox fos compatible

Per als jugadors de Xbox One, el primer que necessiteu és una subscripció a Xbox Live Gold: un mes val 9,99 USD, tres mesos 24,99 USD i un subministrament anual de 59,99 USD. Si teniu una subscripció, dirigiu-vos a la pàgina de productes de la divisió 2 a Xbox Store i descarregueu el joc de forma gratuïta.

UbisoftEls jugadors de Xbox One necessitaran una subscripció a Xbox Live Gold.

Quan comença i acaba el cap de setmana gratuït?

El cap de setmana gratuït comença oficialment el 13 de juny a les 12:01 AM PST (3:01 AM EST, 7:01 PM GMT) a totes les plataformes.

  • Llegeix més: Keanu Reeves sorprèn l'E3 amb els principals anuncis de Cyberpunk 2077, data de llançament

Acaba el 16 de juny a les 23:59 PM PST (2:59 AM EST, 6:59 GMT), donant a nous jugadors quatre dies sencers per submergir-se en el món immersiu de The Division 2.

Si decidiu que voleu comprar el joc després que acabi el cap de setmana gratuït, Ubisoft ofereix un descompte digital de fins al 35% en funció de la plataforma, de manera que definitivament val la pena comprar-lo mentre sigui més barat que el minorista habitual preu.