Com fer que el Fortnite Neon Wings es retiri de forma gratuïta?

El Neon Wings back bling és oficialment a Fortnite amb el nou mode Party Royale, i podreu aconseguir-ho sense cap cost.

on trobar abra pokemon anar

Amb cada actualització, Epic Games aporta un nou grup de cosmètics, funcions, armes i / o articles al seu èxit títol de Battle Royale i v12.50 més recent l’actualització no és diferent.

No només això, sinó que amb cada actualització, els miners de dades i els leakers aconsegueixen obtenir contingut nou abans d’hora i, durant uns dies, els jugadors es pregunten què serà el back bling lliure filtrat. Però ara, Fortnite ha confirmat què és, presentant Neon Wings.

Jocs èpics

Fortnite celebra una festa amb Party Royale.

El Neon Wings back bling arriba com a cosmètic gratuït per als jugadors de Fortnite Battle Royale el divendres 8 de maig, com a part del nou Party Royale mode.

  • Llegeix més: Una fuita de Fortnite afirma que arriben nous cosmètics Marshmello per a Party Royale

Party Royale permet als jugadors recórrer el mapa de Fortnite sense armes, explorar el joc sense haver de competir contra altres i fins i tot tenir DJ de fama mundial actuant durant tota la durada de l’esdeveniment LTM.

Llavors, com s’obté l’esquena? En realitat és increïblement fàcil. Tot el que heu de fer és iniciar sessió a Fortnite entre Divendres 8 de maig a 18:00 ET (15:00 PT / 23:00 BST) i Dilluns 11 de maig a 10.00 ET (7:00 PT / 15:00 BST) i el vostre compte es carregarà automàticament amb la cosmètica.

què vol dir cabres en overwatch


El back bling és reactiu de raresa èpica, i no se sap si tornarà al joc després que Party Royale surti de Fortnite, així que assegureu-vos d'iniciar la sessió durant el cap de setmana per obtenir aquest cosmètic.

  • Llegeix més: Com veure Fortnite Party Royale: calendari, recompenses, artistes

Mentre que el Neon Wings torna a tocar Fortnite, el & ldquor; paga per guanyar & rdquor; Planador Dragacorn està potencialment cap a la destral, si no és un canvi important, després de nombroses queixes dels jugadors.

Per tant, assegureu-vos d’iniciar sessió entre el 8 i l’11 de maig per recollir el vostre bling Neon Wings gratuït, perquè és possible que no tingueu l’oportunitat de tornar-lo a obtenir, sobretot no de franc.