E3 2019: Com veure la Xbox Scarlett de Microsoft revelar la transmissió en directe

Avui comença l’esdeveniment de joc més gran de l’any, l’E3 2019: la primera presentació és gran i s’espera que Microsoft anunciï la seva consola de pròxima generació: Xbox Scarlett.

estils harry de cabell llarg

Naturalment, la revelació de la consola de pròxima generació de Microsoft és un dels esdeveniments més importants de l'any sobre videojocs. Tot i que el nom de la nova consola encara no s'ha anunciat, molts esperen que tingui alguna cosa a veure amb el nom de codi Scarlett que continua apareixent.

A continuació podeu veure tota la presentació de Microsoft en directe. Està previst que comenci a les 13:00 Pacífic, a les 16:00 Est, a les 20:00 GMT i a les 21:00 BST.

El Electronic Enterainment Expo (E3) reuneix fabricants de maquinari, desenvolupadors de programari i editors de jocs per mostrar les seves darreres creacions.

  • Llegeix més: Els presumptes detalls i especificacions de PS5 es van filtrar després de & lsquo; secret & rsquo; Reunió de Sony

Els entusiastes dels videojocs esperen l'esdeveniment anual amb molta expectació ja que el nou que surt de l'E3 dóna forma al panorama dels jocs d'aquell any. Els anuncis de jocs nous, les actualitzacions dels que estan en desenvolupament i fins i tot la revelació del nou maquinari són habituals.

Quan és l’E3 2019?

L’E3 2019 comença l’11 de juny i finalitza el 13 de juny. L’esdeveniment de tres dies tindrà lloc al Los Angeles Convention Center, Los Angeles, Califòrnia.

El Centre de Convencions de Los Angeles acull l'esdeveniment des de 2008. E3 també s'ha celebrat al juny cada esdeveniment des de 2009.

Encara es poden obtenir entrades o abonaments per a l’E3 2019. La insígnia de jugador costa 249 dòlars i us dóna accés bàsic a l’esdeveniment durant els tres dies. L’altra alternativa disponible és un abonament premium que costa 995 dòlars. Com el seu nom indica, us dóna alguns avantatges, com ara accés a primera hora, sala VIP i un esmorzar i dinar de cuina cada dia.

E3 ExpoE3 és la fira de jocs més gran del món. LacclinkEl Centre de Convencions de Los Angeles acollirà l’E3 2019 & hellip;

Horari E3 2019

S'ha anunciat la programació de l'E3 2019. Una sèrie de desenvolupadors i editors de maquinari han confirmat la data i l'hora de les seves respectives rodes de premsa. Els horaris de presentació són els següents:

  • Microsoft: 9 de juny, 13:00 PDT, 16:00 EDT, 21:00 BST
  • Bethesda: 9 de juny, 17:30 PDT, 20:30 EDT, 1:30 am BST (10 de juny)
  • Retornar Digital: 9 de juny, 19:00 PDT, 22:00 EDT, 3:00 am BST (10 de juny)
  • Espectacle de jocs per a PC: 10 de juny, 10:00 PDT, 13:00 EDT, 18:00 BST
  • Ubisoft: 10 de juny, 13:00 PDT, 16:00 EDT, 21:00 BST
  • Kinda Funny Games Showcase: 10 de juny, 16:30 PDT, 19:30 EDT, 12:30 BST (11 de juny)
  • Square Enix: 10 de juny, 18:00 PDT, 21:00 EDT, 2:00 BST (11 de juny)
  • Nintendo: 11 de juny, 21:00 PDT, 12:00 EDT, 17:00 BST

Sony i el PS5

Molts jugadors esperaran alguna forma d’anunci o burla de PS5. Tot i això, Sony va confirmar el 2018 que faltaran aquest any a l’E3.

Es tracta d’una enorme notícia als cercles de jocs, ja que l’E3 2019 serà la primera vegada que Sony no es presenta a l’esdeveniment.

Per descomptat, això serà una decebedora notícia per a aquells que esperen més notícies sobre PlayStation 5. Corren rumors que Sony revelarà més informació de PS5 en el seu propi esdeveniment anual, PlayStation Experience (PSX).

pelusa de butxacaSony no apareixerà a l’E3 2019 & hellip;

Microsoft E3

Des que Microsoft va entrar a l’escena del joc el 2000, han estat sempre presents a l’E3. En conseqüència, l’E3 2019 no serà una excepció a això. Segons una captura de pantalla filtrada de Xbox Brasil, Microsoft durà a terme una presentació de dues hores de durada, en lloc de la seva demostració habitual de 90/105 minuts que han executat en el passat.

Això per a aquest augment de temps podria estar relacionat amb el fet que de totes les presentacions, Microsoft & rsquo; s és, sens dubte, la més exagerada. Hi ha una raó senzilla per a això: la Xbox 2. Tot i que no s'ha confirmat res en aquest moment, es creu que Microsoft anunciarà dues consoles separades de nova generació: Project Scarlett i Project Anaconda.

què significa el maquillatge elf
  • Llegeix més: Quan surt la Xbox Scarlett? Nous detalls, rumors i molt més

És probable que les consoles s’anomenin una altra cosa, però la presentació de Microsoft podria incloure alguns detalls sucosos, la data de llançament i fins i tot una imatge visual.

Pel que fa a les noves consoles importants, és evident que són notícies sobre jocs monumentals. L’E3 2019 podria començar amb notícies enormes, ja que Microsoft és la primera empresa a presentar-se.

Rockstar a l’E3?

L’últim rumor, i probablement el més descabellat, és aquest Rockstar farà un anunci de xoc a l’E3 2019.

creador de contingut de l'any 2019

La validesa d’aquestes afirmacions és una mica qüestionable. En primer lloc, el calendari de l'esdeveniment ja s'ha definit. En segon lloc, Rockstar mai no va aparèixer a l’E3 i va optar per llançar tota la informació del joc a les seves pròpies plataformes.

  • Llegeix més: Publicarà Rockstar el joc Bully 2 abans de GTA 6? Rumors, filtracions i molt més

Tot i això, no es pot descartar del tot. Els rumors sobre un nou joc de Rockstar han agafat ritme en les últimes setmanes. Amb GTA 5 publicat fins al 2013 i recentment revelats els detalls de PS5, seria adequat algun tipus d’anunci de GTA 6.

L'altre rumor, suposant que es produeixi un anunci de Rockstar, és que el seu proper joc serà Bully 2, una seqüela del clàssic del 2006.

Tot i que un joc de Bully 2 seria un gran problema, el seu anunci es produiria en comparació amb la confirmació de Grand Theft Auto 6.

Jocs de RockstarQualsevol forma d’anunci de Rockstar seria una notícia massiva & hellip;

Nou Nintendo Switch?

Nintendo sempre publica molta informació nova a l’E3, i aquest any probablement no serà diferent. Hi ha murmuracions d’un Nintendo Switch 2 i un Nintendo Switch lite.

  • Llegeix més: Quan surt el Nintendo Switch 2? Data de llançament, rumors i molt més

El primer és potser menys probable, ja que el Switch només es va publicar el març del 2017. Tot i això, les notícies sobre un Nintendo Switch lite han agafat força recentment. Si els rumors són certs, l’E3 2019 seria el moment oportú per anunciar-ho.


Aquest article es va actualitzar per última vegada el diumenge 26 de maig a les 07:45, hora de l'Est.